U bent hier

Tusa Solla vinnen

Tusa Solla Vinnen Ocean Green
Tusa Solla vinnen RoodTusa Solla vinnen BlauwTusa Solla vinnen ZwartTusa Solla vinnen RozeTusa Solla vinnen GeelTusa Solla vinnen GroenTusa Solla vinnen Wit RozeTusa Solla vinnen Wit Blauw
€99.00

Tusa Solla vinnen openhiel 

De Tusa Solla vinnen zijn een combinatie van jarenlange ervaring die Tusa heeft in het ontwerpen van vinnen in combinatiie met de nieuwste geavanceerde materialen en hydrodynamische innovaties. De nieuw ontworpen openhielvin Solla heeft een aantal unieke eigenschappen die een superieure voortstuwing, snelheid en wendbaarheid leveren.

De Tusa Solla vin wordt aangedreven door ForcElast technologie met ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie die nog niet eerder vertoond zijn in een traditionele vin. Daarnaast zijn in de vinnen verwerkt een gepatenteerde 20° hoek Solla functie Tusa's Blade Design (ABD), een geoptimaliseerd drie kanalen halvemaanvormig mes met versterkte zijdelingse rails en ventilatieopeningen en een multi-compound anatomische voetpocket. Deze openhielvin van Tusa heeft een vinband met EZ gesp systeem.

Let op: niet elke kleur in elke maat verkrijgbaar, hieronder alle opties:

XS: zwart, zwart-roze, zwart-ocean green, wit-roze en wit-licht blauw

S: zwart, zwart-blauw, zwart-geel, zwart-rood, zwart-groen, zwart-ocean green, zwart-roze, wit-roze en wit-licht blauw

M: zwart, zwart-blauw, zwart-geel, zwart-rood en zwart-groen

L: zwart, zwart-blauw, zwart-geel, zwart-rood en zwart-groen

Merk: 
Tusa
Levertijd: 
Op voorraad