U bent hier

Steadicam Smoothee

€99.00
Steadicam Smoothee
Steadicam Smoothee CLOSE UPSteadicam Smoothee SET

Tiffen Steadicam Smoothee

Steadicam Smoothee laat je iPhone, Gopro of andere camera stabiele en scherpe foto’s en videos maken. Maak ongelooflijk mooie video’s zonder het schokken en stoten waar smartphones vaak om bekend staan. De camerastabilisator maakt gebruik van dezelfde techniek als de dure Hollywood Steadicams maar kost een fractie van de prijs.

Eenvoudig in gebruik
Je kunt je iPhone in de houder klikken welke je op de houder plaatst. Deze kun je eenvoudig afklikken zodat je altijd je telefoon in de hand kunt hebben als je bijvoorbeeld tijdens het filmen door een telefoontje krijgt. Je kunt deze aparte houder ook bevestigen aan iedere ¼ Inch statiefschroef zodat je niet aan het monteren/demonteren blijft en je je volledig kunt focussen op het maken van je video.

Verbazingwekkend resultaat
De videos geschoten met de Steadicam Smoothee zijn veel stabieler en geven een veel vloeiender beeld als wanneer je zonder de balanceerder zou schieten. Naar wens is de locatie van het contragewicht te verplaatsen zodat je hem nóg stabieler kunt maken. Voordat je begint met filmen hoef je lichtelijk de onderkant van het statief te raken om hem te richten op jou onderwerp. Je zult zien dat het net lijkt alsof je video met behulp van een professionele camera-rail is geschoten omdat het zo vloeiend wordt afgespeeld.

 

Steadicam Smoothee Demonstration Part 1.mov

Levertijd: 
Op voorraad