U bent hier

Over Diveoutlet

Diveoutlet is de online duikwinkel van Dive Post Dive-equipment in Valkenburg ZH. Dive Post is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Randstand. Met een duikwinkel van 1.000 m2 heeft Dive Post, en ook Diveoutlet, een groot assortiment duikmaterialen op voorraad. Diveoutlet biedt online de kwaliteit, waar we in de Dive Post duikwinkel om bekend staan.

 

Passie voor de duiksport

Het bedrijf wordt met passie en enthousiasme voor de duiksport gerund. Dat merk je in de winkel en dat gevoel proberen we ook online over te brengen. Voor ons is de webwinkel een verlengstuk van onze fysieke winkel. Alle medewerkers hebben passie voor duiken en kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste duikmaterialen. Een vertrouwd gevoel bij online kopen is natuurlijk heel belangrijk! Met duidelijke en heldere leveringsvoorwaarden, veilige betaalmethoden en een duidelijke layout van de webwinkel brengen we dit gevoel over. Of u uw aankopen laat versturen of in ons filiaal komt ophalen, wij verzorgen het graag voor u!

 

Aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg

Diveoutlet is ook aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je mag erop rekenen dat een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt. We voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit en de gedragsregels van Thuiswinkel.org. 

 

Contactgegevens

Dive Post Dive-equipment / Diveoutlet
Castellumplein 4
2235 CN Valkenburg ZH
071-4087776
info@diveoutlet.nl
KvK: 280.77.550
BTW nr: 8186.30.401.B.01