U bent hier

Mares Smart AIR

€299.00
Mares Smart AIR Duikcomputer
Mares Smart AIR Duikcomputer met zender

Mares Smart AIR Duikcomputer

De Mares Smart Air is een schoolvoorbeeld van kwaliteit en klasse. Wat gebeurt er wanneer een duikcomputer wordt uitgebreid met de superieur scherpte van gesegmenteerde tekens en de helderheid van een perfect vormgegeven display, en dit wordt afgemaakt met de ergonomische voordelen van twee knoppen? Dan heb je de Smart Air, waarschijnlijk de slimste computer op de markt.

  • Superscherp en helder display
  • Perfect ergonomisch en gebruiksvriendelijk
  • Alllrounder, ook voor meerdere gassen en freediven
  • Draadloze lucht intergatie met max 3 zenders

Smart heeft het voortreffelijke display van de Puck Pro. Er is een knop bij gekomen en de knoppen zijn verhuisd naar de zijkant. En dat allemaal in een veel platter design. Aan de kant kunt u eenvoudig uw nitroxinstellingen aanpassen of het logboek openen. Onder water kunt u informatie over een andere diepte beheren (bovenste rij), volledig los van de aanvullende informatie in de onderste rij. De duikcomputer heeft een uniek design en een band in twee kleuren, hij is dus ook een perfecte buddy als je niet aan het duiken bent. EAN (NITROX) van 21% tot en met 99% Stopwatch in modus Bottomtimer.

De Smart AIR is nu ook te gebruiken met de nieuwe LED zender van Mares en kan dan zelfs tot drie zenders gebruiken voor verschilende gassen.

 

 

Merk: 
Mares
Levertijd: 
Op voorraad