U bent hier

Finclip Kit

€69.00
Finclip compatibility
Finclip easy transportFinclip yellow Finclip rapid attachmentFinclip rapid attachment

Finclip Kit

Vergeet de dagen dat u worstelde met het aantrekken van uw vinnen. De Finclip is ontwikkeld om het aantrekken van uw vinnen makkelijk te maken. Door het geavanceerde systeem is dat nu eenvoudiger dan ooit. De Finclip kit bestaat uit twee Finclips (in zwart of geel verkrijgbaar), twee bungees en vier zij-gespen.

 

Snelle bevestiging

Bevestig de Finclips aan het einde van de vin en draai eenvoudig de schoeven vast. Als de bungees aangehaakt zijn, is de Finclip klaar voor gebruik.

 

Verstelbaar

Een van de eigenschappen van de Finclip is dat de afstand tussen de hiel en de vin makkelijk te verstellen is op uw maat. Je kan de Finclips aanpassen aan elke maat en soort vinnen.

 

Makkelijk aan te trekken

Als u de vinnen aan wilt trekken, is het enige dat u hoeft te doen, het hielstuk naar beneden duwen tot de bungee beneden het fulcrum-punt komt. Op deze wijze blijft het hielstuk naar beneden, wanneer uw voet in de vin glijdt. Zodra u zachtjes uw voet naar beneden drukt, zal de Finclip sluiten.

 

Ergonomische hak

Dankzij het unieke design van het hiel-mechanisme wordt de rekbaarheid verdeeld over de totale bungee ipv een enkel punt. Door deze drukverdeling ervaart u de Finstraps als uitermate comfortabel.

 

Universeel uitwisselbaar

De Finclip kan aan de meeste vin-modellen bevestigd worden, ongeacht de maat van de vin.

 

Eenvoudig te transporteren

Na de duik kunt u het hielstuk naar voren duwen. De Finclips klappen dicht, waardoor de vinnen weer hun oorspronkelijke maat verkrijgen en u de vinnen in uw tas mee kunt nemen zoals u altijd hebt gedaan.

 

Levertijd: 
Op voorraad