Menu
0
VRAGEN? BEL 071-4087776
VOOR 13:00 BESTELD, DIRECT VERZONDEN
KLANT BEOORDELING 9.2
1999 - 2024, AL 25 JAAR EEN BETROUWBAAR ADRES
18Sep2018
 Draagbare douche Rinsekit een ware uitkomst!

Draagbare douche Rinsekit een ware uitkomst!

Door: Gertine LangmuurReacties: 0

Rinsekit Draagbare douche

Revolutionair en ideaal voor afspoelen duikmateriaal

 

Met de Rinsekit heb je altijd je eigen draagbare douche bij de hand. Vullen met warm of koud water en het gepatenteerde EON druksysteem doet de rest. Met de rinsekit draagbare douche beschik je overal over sproeiend water.

 

De bijgeleverde sproeikop is in zeven verschillende standen te gebruiken, van een stevige straal tot aan een nevelsproeier. Er gaat 7,5 liter water in het reservoir, aansluiten van de slang of op de kraan gaat snel en gemakkelijk door de snelkoppelingen. Door de compacte afmetingen neem je hem overal mee naar toe en past hij gemakkelijk in kofferbak of garage. Het vullen kost je slechts 20 seconden en je sproeit circa 4 minuten lang met deze draagbare douche. Wel afhankelijk van de sproeistand. De spuitkop is in te stellen op zeven standen en de Rinsekit is gemaakt van duurzaam kunststof.

 

De Rinsekit is niet voorzien van een pomp en werkt niet op batterijen. Feitelijk is het de douche-waterzak versie 2.0. Handig als je je even wilt afspoelen of je duikspullen wilt spoelen!

 

Bestel direct jouw Rinsekit

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.