U bent hier

Aria snorkelmasker

€99.00
Aria snorkelmasker
OceanReef Aria Grey snorkelmaskerOceanReef Aria Wit snorkelmaskerOceanReef Aria Roze snorkelmaskerOceanReef Aria Blauw snorkelmaskerOceanReef Aria Zwart snorkelmaskerAria Snorkelmasker maattabel

Aria snorkelmasker voor snorkelen

Het Aria snorkelmasker wordt gemaakt door Oceanreef, de uitvinder van dit type snorkelmaskers.  Het Aria snorkelmasker is dan ook nog steeds het orgineel met de bij behorende kenmerken zoals: een betere kwaliteit siliconen en een betere pasvorm. Het maakt de Aria snorkelmasker tot een geweldige masker om nu nog eenvoudiger te snorkelen. Geen last meer van water in je masker of een beslagen lens. Het Aria snorkelmasker biedt een groot zichtbereik. Met de Aria brengt Ocean Reef de onderwaterwereld naar de snorkelaar toe. Geen angst meer voor water in de mond of de neus, maar puur genieten van wat zich onderwater afspeelt.  Die Aria is de aanstichter van het doorslaande succes van Snorkelmaskers. Heel veel gekopieerd maar nog niet geëvenaard.

 

Mogelijkheden Aria snorkelmasker

Naast de voordelen dat je gewoon door je neus kan blijven ademenen en dat het snorkelmasker niet beslaat, biedt het nog veel meer. Je kan zelfs je sportcam, zoals een GoPro, gemakkelijk monteren op het Ocea Rreef Aria snorkelmasker. Zo kan je al je snorkelbelevingen gelijk delen met al je vrienden. De snorkel is voorzien van een dry top, zodat er geen water in je snorkel komt als je onderwater gaat. Het vizier is zo ontwikkeld dat je een 180 graden gezichtsveld hebt door het snorkelmasker. Geen last meer van je kaak of het doorbijten van je bitje. Gewoon relax ademhalen door je neus en volop genieten van het snorkelen.

 

Aria snorkelmasker maatvoering

  • Maat L/XL is bedoeld voor een groot volwassen gezicht (niet leverbaar in roze)
  • Maat M/L is bedoeld voor een normaal volwassen gezicht (niet leverbaar in roze)
  • Maat S/M is bedoeld voor een smal volwassen gezicht
  • Maat XS is speciaal voor kinderen (alleen leverbaar in de kleuren grijs, blauw en roze) en kost € 89,-

Het masker naast de vertrouwde grijze uitvoering nu ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Zie bijgevoegde maattabel om te bepalen welke maat geschikt is voor jouw gezicht.

 

ARIA Snorkelmasker - The Full-Face Snorkelbeleving!

 

Merk: 
Oceanreef
Levertijd: 
Op voorraad