DVD Het Oostvoornse meer

€5.95
DVD Het Oostvoornse meer

De dvd Het Oostvoornse meer voor Recreatief en Technisch duiken neemt je mee op een reis langs de bekende duikplaatsen: Slag Stormvogel, Slag Baardmannetje en Slag Bergeend.

De dvd Het Oostvoornse meer laat de eerste 15 minuten een overzicht zien van wat we in het Oostvoornsemeer onder water allemaal tegen kunnen komen aan wrakken en platforms. We worden meegenomen naar het onderwaterhuis en volgen het bandenspoor. Ook neemt de filmer ons mee naar de buizen waar doorheen gedoken kan worden.

In het tweede deel van de dvd Het Oostvoornse meer krijgen we een indruk van wat we onder water aan leven kunnen tegenkomen. Zo zien we grote zalmen, krabben en platvissen. Wat ons opvalt, zijn de kleine scholen zilveren visjes in de verschillende objecten, en dat geeft meteen een ander beeld.

In de laatste 15 minuten laat de dvd ook nog iets over technisch duiken zien. Maar in onze ogen is dit gedeelte wat onderbelicht.

De filmer heeft zijn best gedaan om mooie beelden te laten zien. Vooral de scholen kleine vis zijn erg leuk.

Waarom zou je deze dvd Het Oostvoornse meer aanschaffen?

•De dvd Het Oostvoornse meer geeft de beginnende duiker of duikers die niet eerder in het Oostvoornsemeer hebben gedoken, een algemeen beeld van wat ze er aan leven en objecten tegen kunnen komen.
•De dvd Het Oostvoornse meer zit leuk in elkaar en de onderwaterbeelden zijn goed.
Waarom zou je deze dvd Het Oostvoornse meer niet aanschaffen?

•Voor de ervaren duiker of frequente Oostvoornsemeer-bezoeker heeft de dvd Het Oostvoornse meer weinig nieuws te bieden.
Informatie over de dvd Het Oostvoornse meer
De dvd Het Oostvoornse meer is een productie van Robert Hughan van Goofy Aqua Video, die met de dvd Het Oostvoornse meer duikers en duikscholen wilt laten zien wat er allemaal onder water te beleven is. De dvd Het Oostvoornse meer is verkrijgbaar bij diverse duikwinkels.

De titel van de dvd Het Oostvoornse meer was voor ons overigens aanleiding om er niet alleen door sportduikers, maar ook door een technische duiker naar te laten kijken. De review is dan ook een 'co-productie' van Gijs Jongeleen, Erik Leisink en Paul Buskermolen